Rotterdamse Sporticonen sluit samenwerking met de Brug

Rotterdamse Sporticonen sluit samenwerking met de Brug

ROTTERDAM – Rotterdamse Sporticonen gaat een samenwerking aan met Mytylschool de Brug voor Jolanda Paardekam Classic op zaterdag 10 september in de WION-hal in Rotterdam.

Directeur Fer van Winsen en Adjunct-directeur Irene Schaap spreken hun waardering uit richting voorzitter Ed van Leeuwen dat Rotterdamse Sporticonen niet voorbij gaat aan gehandicapten sportmensen op de lijst met evenementen. “Jolanda Paardekam staat voor Paralympisch goud in Barcelona 1992. Daar zijn we net zo trots en zuinig op als het goud van Bep van Klaveren in Amsterdam 1928 en Fatima Moreira de Melo in 2008 in Beijing. Net zoals we trots zijn op alle Iconen van de stichting Deze samenwerking daagt Rotterdamse Sporticonen uit om te kijken naar nog meer verbinding tussen valide en invalide sport. Het enthousiasme bij de Brug werkt zonder meer aanstekelijk en gaat nog verrassende dingen opleveren,” aldus Ed van Leeuwen

De Brug, de oude school van Jolanda Paardekam, en Rotterdamse Sporticonen zoeken samen nog naar een moment om de samenwerking officieel te bekrachtigen.