Mazars koppelt Foundation aan JPC

Mazars koppelt Foundation aan JPC

ROTTERDAM – Mazars koppelt haar eigen Mazars Foundation aan Jolanda Paardekam Classic.

Nadat het accountants- en belastingadvieskantoor in rotterdam zich als een van de eerste partners van Rotterdamse Sporticonen had aangesloten, besloot partner Remco Schoonderwoerd de samenwerking verder uit te breiden. Na een bezoek met Yvette de Roos aan Mytylschool de Brug in Rotterdam werd besloten de Mazars Foundation aan de Jolanda Paardeam Classic te koppelen.

Werknemers van Mazars krijgen via de Mazars Foundation jaarlijks twintig uur de gelegenheid om zich onder werktijd in te zetten voor goede doelen. “De Jolanda Paardekam Classic is weliswaar op zondag 10 september, maar ik denk dat we bij Mazars ook dan mensen in beweging krijgen om hun steentje bij te dragen aan dit prachtige intiatief van Rotterdamse Sporticonen. De mensen van De Brug, Karin Wijntjes (l) en Irene Schaap (r), spraken met zo veel passie over hun werk, daar moet je dan iets mee doen,” aldus Schoonderwoerd.

“We gaan tijdens de Jolanda Paardekam Classic in de WION-hal de Paralympisch kampioen van 1992 in de schijnwerpers zetten. En bij de wedstrijden voor de kinderen tellen, onze corebusiness, maar ook ballen rapen en alles doen wat verder bijdraagt aan een geweldige dag.”