Mazars en Albeda partner Rotterdamse sporticonen

Mazars en Albeda partner Rotterdamse sporticonen

ROTTERDAM – Mazars Accountants en Belastingadviseurs en MBO-onderwijsinstelling Albeda College zijn partner geworden van de stichting Rotterdamse Sporticonen. Na afloop van de Europa Leaguewedstrijd tussen Feyenoord en Fenerbahce werden in De Kuip de handtekeningen geplaatst onder het contract en de intentieverklaring waarmee de samenwerking voor de toekomst wordt ingevuld.

Remco Schoonderwoerd, partner van Mazars Accountants en Belastingadviseurs, en Ron Kooren, bestuursvoorzitter van Albeda College, ondertekenden de overeenkomsten met Ed van Leeuwen, voorzitter van Rotterdamse Sporticonen in het bijzijn van de Sporticonen bestuursleden Peter Goedvolk, Wim van Aalst en Pim Blokland en producent Ardie den Hoed. Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Mazars creëert vanuit kennis op deze vakgebieden kansen voor ondernemingen in het MKB en de corporate markt, organisaties in de publieke sector en vermogende particulieren. Met een ondernemende instelling creëert Mazars waarde voor haar klanten

Mazars gaat Rotterdamse Sporticonen adviseren en ontzorgen op het gebied van de financiële administratie, fiscale vragen en de jaarrekening. Zo stelt Mazars de stichting in staat om naar al haar partners en belanghebbenden een transparante financiële huishouding te waarborgen. Albeda College verbindt zich aan Rotterdamse Sporticonen met de intentie om de elf evenementen te gaan ondersteunen en zo mogelijk in te bedden in de lesroosters binnen het MBO-onderwijs en de bedrijfsopleidingen. Albeda College is door de inzet van studenten van de opleiding Beveiliger bij de Bep van Klaveren Memorial in feite al veertien jaar partner. De onderwijsinstelling gaat nu ook studenten op de andere evenementen van Rotterdamse Sporticonen inzetten. Zo gaan studenten van Albeda Horeca en Toerisme tijdens de eerste Deborah Gravenstijn Classic op zaterdag 4 februari 2017 zorgdragen voor de animatie van de deelnemende meisjes van vier tot en met twaalf.

Albeda’s branche Lifestyle, Sport en Entertainment gaat op zaterdag 20 mei 2017 een grote bijdrage leveren aan de zesde Coen Moulijn Memorial. Het levende eerbetoon aan mister Feyenoord wordt in samenwerking met Feyenoord op sportpark Varkenoord uitgebreid naar maximaal 128 F-teams. Voor de noodzakelijke zestig arbiters voor het grootste F-toernooi van ons land zal Albeda College die dag haar studenten van Sport en Bewegen inzetten. Op den duur kan het evenement zelfs een vast examenmoment worden binnen de opleiding. Daarmee legt Albeda College een sterk fundament onder de toekomst van de evenementen van Rotterdamse Sporticonen.