Zwervers blikt tevreden terug op Hoenderloo

Zwervers blikt tevreden terug op Hoenderloo

ROTTERDAM – Zwervers is afgelopen weekend op trainingskamp geweest in Honderloo. Ruud Heijser, assistent van Ron van den Berg, blikte terug op twee dagen op het verblijf in Princess Hotel Victoria in Hoenderloo. hieronder zijn relaas.

Dit trainingskamp was aangeboden door RegioRijnmondvoetbal.nl en Klupp sportswear. Op zaterdag 12:00 uur werden de heren van de zondagselectie verwacht in het Princess hotel Victoria in Hoenderloo, het onderkomen waar ook grote clubs als onder andere Barcelona en Galatasaray, maar ook landen als Australië en Zuid Korea regelmatig voor de trainingskampen verblijven. Na de kamerindeling werd om 12:30 uur de rijk gevarieerde lunch in het restaurant genuttigd, om om 14:30 uur plaats te nemen in een conferentiezaal, waar de eerste seizoenshelft werd geëvalueerd.

Jammer genoeg, door de hevige sneeuwval en bevriezing, kon de geplande oefenwedstrijd tegen v.v. Rijsoord, die ook in het hotel verbleven, geen doorgang vinden. Maar door adequaat handelen van de hotelmanager, werd een oplossing gevonden in de vorm van de sporthal van D.V.C. , 26. te Didam. Deze hal was te huren van 18:00 uur tot en met 19:15 uur en deze werd vastgelegd. Aangekomen bij de plaatselijke trots van Didam bleek er een soccer-halle naar Duits model beschikbaar, dus met boarding alom en netten, waardoor de bal niet de speelplaats kan verlaten. Er werden 4 teams ingedeeld en het ging er verbeten aan toe, met als winnaars de mannen Celsius Grant, Haris Kahrovic, Kelvin Tromper en Jerry Fortes. Tot topscorers werden gekroond “Stiffmeister” Celsius Grant en Melvin Post, die beide vijf keer het net troffen en Clemence van de Velde, die met het shirtnummer 10 van Kevin de Boer, na afloop zijn teller op vier had staan.

Douchen en direct terg naar Hoenderloo waar om 20:15 uur het avondbuffet wachtte. Na het diner werd er lekker nagetafeld en rond 22:30 uur verhuisde de meute naar de bar, waar op een groot scherm de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de eredivisie op aanvangen stond. Drie uur later ging de bar dicht en waren er twee mogelijkheden: Of naar de kamer of toch nog even weg naar Arnhem. De volgende ochtend om 09:30 uur aan het ontbijt was te zien wie voor welke optie had gekozen, maar ook een compliment aan alle mannen, want iedereen was op de afgesproken tijd aan tafel.

Als afsluiter mocht Celsius Grant om 10:30 uur een training verzorgen in het krachthonk, waar werd gewerkt aan kracht en stabiliteit. Deze werd beëindigd rond 11:15 uur, waarna de douches werden opgezocht en het einde van het trainingskamp in zicht kwam. Om 12:00 uur werd er uitgecheckt en kon de terugreis naar Capelle aan den IJssel worden ingezet. Langs deze weg willen wij, C.v.v. Zwervers, trainers, begeleiding en spelers, Harm Beumer (Princess Hotel Victoria), Ardie den Hoed (Regiorijnmondvoetbal.nl) en Klupp sportswear bedanken voor het mogelijk maken van dit trainingskamp en waarvan wij denken dat dit trainingskam een positieve bijdragen zal leveren aan het presteren in de tweede seizoenshelft om Zwervers voor de eerste klasse te behouden.

Nogmaals: Hartelijk dank.

 

 

Lees meer over club: Zwervers