Zaterdagmorgen: Rene Scholts (GOZ)

Zaterdagmorgen: Rene Scholts (GOZ)

ROTTERDAM – Hoe leven trainers en spelers eigenlijk naar een wedstrijd toe. Wat doen ze in de aanloop naar een wedstrijd. Hoe ziet hun zaterdagochtend er uit. Wat doen ze in de aanloop tot het eerste fluitsignaal. Tot hoe laat slapen ze, wat eten ze en hoe bereiden ze zich daarna voor?

Naam: Rene Scholts

Club: GOZ

Uitleg afkorting: Gemengd Oranje Zwart

Klasse: Derde klasse D

Tegenstander: De Jonge Spartaan

Sportpark: De Erve

Plaats: Mijnsheerenland

Wekker op: 7.15 uur

Ochtendhumeur: Nee, uit bed is uit bed.

Ochtend ritueel: Ik kom m’n bed uit en ga naar werk. Ik open een bedrijfspand en verwelkom examenkandidaten. Daarna draai ik mijn opstelling uit.

Muziek: Alleen in de auto. Ik luister naar de bekende radiostations en soms draai ik muziek af op mijn iPod.

Krant: De digitale krant van het AD.

Magazine: Nee

Website: www.voetbalrotterdam.nl en www.nu.nl

Ontbijt: Dat verschilt. Het kan een brood of worstenbroodje zijn.

Tijd op de club: 11.30 uur

Pupillen wedstrijd: Daar heb ik in de basis geen tijd voor. Maar als wij een uitwedstrijd spelen, speelt de A1 een thuiswedstrijd om 11.30 uur. Die zie ik dan wel voetballen.

Bespreking: De bespreking duurt maximaal een kwartier. Ik heb het dan vooral over de positionering van mijn elftal en bespreek wat de sterke punten van onze tegenstander zijn. Daar stellen wij ons op in, maar spelen altijd ons eigen spel.

Bijgeloof: Nee

Weddenschap: Nee

Uitslag: 2-0. Als het eerste doelpunt lang uitblijft wint de ploeg die het eerst scoort, maar ik denk dat wij snel op voorsprong komen. Beide ploegen willen voetballen dus het zal een echt voetbalduel worden, maar qua fysiek zijn wij sterker. We zijn aan elkaar gewaagd.

Lees meer over club: GOZ
Lees meer over de spelers: