Zaterdagmorgen: Raymond Frehe (Smitshoek)

Zaterdagmorgen: Raymond Frehe (Smitshoek)

ROTTERDAM – Hoe leven trainers en spelers eigenlijk naar een wedstrijd toe. Wat doen ze in de aanloop naar een wedstrijd. Hoe ziet hun zaterdagochtend er uit. Wat doen ze in de aanloop tot het eerste fluitsignaal. Tot hoe laat slapen ze, wat eten ze en hoe bereiden ze zich daarna voor?

Naam: Raymond Frehe

Club: Smitshoek

Uitleg afkorting: Geen

Klasse: Eerste klasse

Tegenstander: Pelikaan

Sportpark: Pelidome

Plaats: Zwijndrecht

Wekker op: Geen

Ochtendhumeur: Nee, nooit

Ochtendritueel: Ik word op zaterdag zonder wekker normaal gesproken rond 08.00 uur en ga dan alleen naar beneden. Mijn vrouw blijft dan nog lekker een uurtje slapen.

Muziek: 538

Krant: AD.

Magazine: Nee

Website: Nee

Ontbijt: Koffie met twee boterhammen met pindakaas en twee met hagelslag

Tijd op de club: 10.30 uur

Pupillenwedstrijd: Als het tweede thuis speelt kijk ik naar het tweede om 11.00 uur anders naar de jeugd. Mijn zoon speelt in de B-jeugd van Zestienhoven dus dat past niet in het schema.

Bespreking: Tien tot vijftien minuten. Hoe meer je erin stopt, hoe meer ze moeten onthouden. In de eerste klasse hebben we het nooit over de tegenstander, dus dat wordt volgend seizoen anders in de hoofdklasse

Bijgeloof: Ik niet. Thijs Oomsen gaat altijd als laatste uit de kleedkamer

Weddenschap: Nee, niets te vrezen

Uitslag: Het wordt 0-4. Dat is een beetje de krachtsverhouding tussen Smitshoek en Pelikaan. Ik kijk altijd nog even naar de beelden van de eerste wedstrijd en die zullen dat nogmaals aantonen. Als we winnen komen we weer drie punten dichter bij de titel. Daar wordt naar uit gekeken, dus ik denk wel dat het een groot feest wordt. Ook een beetje afhankelijk van de resultaten van de nummer twee, Rijsoord, gaan we hopelijk ergens in april kampioen worden.

Lees meer over club: Smitshoek