Zaterdagmorgen: Oscar Biesheuvel (Zwaluwen Vl.)

Zaterdagmorgen: Oscar Biesheuvel (Zwaluwen Vl.)

ROTTERDAM – Hoe leven trainers en spelers eigenlijk naar een wedstrijd toe. Wat doen ze in de aanloop naar een wedstrijd. Hoe ziet hun zaterdagochtend er uit. Wat doen ze in de aanloop tot het eerste fluitsignaal. Tot hoe laat slapen ze, wat eten ze en hoe bereiden ze zich daarna voor. Deze week: Warry van Wattum, trainer van Spirit dat aan de Sportlaan in Ouderkerk aan den IJssel buurman DCV uit Krimpen aan den IJssel ontvangt.

Naam: Oscar Biesheuvel

Club: Zwaluwen Vlaardingen

Wedstrijd: NeptunusSchiebroek – Zwaluwen Vlaardingen

Klasse: Districtsbeker

Complex: Sportpark aan de Hazelaarweg

Wekker op: Rustig aan een uur of half negen

Ochtendhumeur: Nee, zaterdag is een dag waar het rustig aan kan en voetbal goede zin geeft

Ochtendritueel: Nee, mijn vrouw is meestal al met de hond geweest

Muziek: Nee, kom ik niet aan toe. We hebben een druk leven dus op zaterdag nog even iets terugkijken of een boodschap dus weinig tijd

Krant: Nee, die blijft eerlijk gezegd steeds vaker liggen. Behalve op maandag dan krijgt hij alle aandacht door de verslagen. Ik lees social media

Magazine: Nee

Website: Meestal op vrijdagavond of zaterdagvond, maar niet op zaterdagmorgen

Ontbijt: Bruine boterham met wat er is. Ben niet zo’n ontbijter

Tijd op de club: Voor 11.00 uur. Het tweede speelt niet, maar we hebben een fotosessie

Pupillenwedstrijd: Mijn jongens spelen in een lager elftal bij Excelsior’20 en ik ben nog geen opa dus zit er een beetje tussenin.

Bespreking: In mijn tijd wel eens anderhalf uur. Daar had ik zo’n hekel aan. Dus hooguit twintig minuten. Alleen nog om de punt op de i te zetten.

Bijgeloof: Nee, niet.

Weddenschap: Nee, niet dat ik weet. Maar ik kijk wel uit naar deze wedstrijd

Prognose: Het wordt 1-3. We zijn al twee maanden ongeslagen en willen die reeks graag in de districtsbeker voortzetten. Ik denk bovendien dat wij een net iets betere ploeg hebben. Het is tot nu toe leuk bij deze club. Ik ben met een hele nieuwe ploeg begonnen aan een nieuwe uitdaging en ik heb het zowel als trainer als sportief prima naar mijn zin. Dus dan maar gewoon door gaan zoals we doen. Dus ook deze wedstrijd dan maar gewoon winnen.

Lees meer over club: Zwaluwen Vlaardingen
Lees meer over de spelers: