Zaterdagmorgen: Danny Buijs (Kozakken Boys)

Zaterdagmorgen: Danny Buijs (Kozakken Boys)

ROTTERDAM – Hoe leven trainers en spelers eigenlijk naar een wedstrijd toe. Wat doen ze in de aanloop naar een wedstrijd. Hoe ziet hun zaterdagochtend er uit. Wat doen ze in de aanloop tot het eerste fluitsignaal. Tot hoe laat slapen ze, wat eten ze en hoe bereiden ze zich daarna voor?

Naam: Danny Buijs

Club: Kozakken Boys

Uitleg afkorting: Geen

Klasse: Tweede divisie

Tegenstander: Barendrecht

Sportpark: De Zwaaier

Plaats: Werkendam

Wekker op: 06.45 uur

Ochtendhumeur: Nee. Ik ben gewend om vroeg op te staan, want de kinderen moeten sporten.

Ochtend ritueel: Ik heb niet echt een ritueel. De kinderen moeten sporten en ik rij ze daar naartoe. Bij thuiswedstrijden heb ik meer tijd, dus proberen we als gezin samen te lunchen.

Muziek: Alleen in de auto. Dan luister ik naar radio 538.

Krant: Nee

Magazine: Nee

Website: Ik surf altijd even naar het AD. Dan ben je toch op de hoogte van het laatste nieuws.

Ontbijt: s’ Ochtends heb ik vaak haast, want de kinderen moeten naar het voetbal. Uitgebreid ontbijten zit er niet in. Meestal eet ik snel een broodje of neem ik een fruitshake.

Tijd op de club: 12.00 uur

Pupillen wedstrijd: Ik bekijk altijd de wedstrijden van mijn kinderen. Bij Kozakken Boys probeer ik vaak naar de A1 of het tweede elftal te kijken.

Bespreking: De wedstrijdbespreking duurt tussen de vijf en tien minuten. Er wordt voornamelijk herhaalt waar we, heel het seizoen of die specifieke week, mee bezig zijn geweest. Het gaat over de manier van druk zetten, standaardsituaties en we bespreken waar de ruimtes liggen.

Bijgeloof: Nee

Weddenschap: Geen weddenschap, wel een beloning. Ik heb de jongens belooft dat ze het paasweekend vrij zijn als ze deze wedstrijd winnen.
Uitslag: Ik verwacht een 3-1 overwinning. Wij gaan aanvallen en hopen dat we op voorsprong komen. Barendrecht is een angstgegner voor ons, want de laatste drie wedstrijden die we tegen hun speelden gingen verloren. Ze hebben een paar snelle jongens voorin, dus ik vrees hun counters. Toch denk ik dat wij hun counters eruit kunnen halen en de dominerende partij zullen zijn.

Lees meer over club: Kozakken Boys
Lees meer over de spelers: