Zaterdagmorgen: Adrie Melaard (Flakkee)

Zaterdagmorgen: Adrie Melaard (Flakkee)

ROTTERDAM – Hoe leven trainers en spelers eigenlijk naar een wedstrijd toe. Wat doen ze in de aanloop naar een wedstrijd. Hoe ziet hun zaterdagochtend er uit. Wat doen ze in de aanloop tot het eerste fluitsignaal. Tot hoe laat slapen ze, wat eten ze en hoe bereiden ze zich daarna voor?

Naam: Adrie Melaard

Club: Flakkee

Uitleg afkorting: Geen

Klasse: Vierde klasse

Tegenstander: De Jonge Spartaan

Sportpark: Spartacus

Plaats: Middelharnis

Wekker op: Ik word altijd wakker om 06.00 uur. Doordeweeks maar ook zaterdag

Ochtendhumeur: Nee, nooit.

Ochtendritueel: Nee, ik heb geen hond of plassen doe ik voor het slapen gaan.

Muziek: Nee

Krant: AD, de papieren versie, maar die lees ik pas ‘s middags

Magazine: Nee.

Website: Nee

Ontbijt: Koek, eierkoek of een bolus. Verder alleen koffie. Een boterham eet ik pas rond 10.00 uur. Op zaterdag de lunch op de club.

Tijd op de club: Altijd rond 07.30 uur.

Pupillenwedstrijd: Ik ben vroeg, start de computer op, rommel een beetje en help de mannen van de terreindienst. En ondertussen kijk ik ook naar de jeugd die thuis speelt.

Bespreking: 12.15 uur. Maximaal twintig minuten. De wedstrijd tegen de buren van De Jonge Spartaan is er net een als alle anderen. Alleen kan DJS kampioen worden en strijden wij voor de laatste kans als nummer twee. Verder is het een wedstrijd als alle anderen.

Bijgeloof: Nee, niets.

Weddenschap: Nee, niets.

Uitslag: Wij strijden voor de laatste kans, maar De Jonge Spartaan moet kampioen worden, dus de druk ligt bij hun. Als we winnen, komen we op vier punten met nog drie wedstrijden te spelen. Wij hebben niets te verliezen en dan kan het nog leuk worden in het slot van de competitie. Wij zijn voor het eerst sinds weken weer compleet, dus het wordt 1-3. Dat doen we overigens zonder Leen van der Velde. Ik train Flakkee samen met hem, maar hij heeft een maand geleden besloten om op vakantie naar Duitsland te gaan. Wij doen dit al jaren samen, dus dat is geen enkel probleem. Wij zijn vier handen op een buik.

Lees meer over club: Flakkee
Lees meer over de spelers: