Vrolijk, Zaalman en De Nijs genomineerd

Vrolijk, Zaalman en De Nijs genomineerd

ROTTERDAM – Melvin Zaalman (Bolnes), Jermay de Nijs (Zwervers) en Mathijs Vrolijk (Perkouw) zijn na bijna 1600 stemmen via de populaire website www.regiorijnmondvoetbal.nl in willekeurige volgorde genomineerd voor de titel van beste linkerspits van de regio Rijnmond. Tot vrijdagavond 18.00 uur kon er in de verkiezing van beste linker spits van de regio Rijnmond worden gestemd. Nu kan er een week lang worden gestemd op elf geselecteerde spitsen.

De stemming voor deze positie in het elftal van de regio Rijnmond over het seizoen 20132-2014 kende een grillig verloop. Bijna alle spelers konden na vier dagen nog in aanmerking voor een plaats in de top drie. De drie spelers met de meeste stemmen worden genomineerd voor het Regio Rijnmond VoetbalGala dat op zaterdag 17 mei in de populaire Rotterdamse discotheek The VIPRoom wordt gehouden. Vanaf vrijdagavond 18.00 uur kan er worden gestemd op de positie van rechter middenvelder.

Het Regio Rijnmond VoetbalGala wordt overigens gepresenteerd door Ray Martin. Kaarten kosten 24,95 euro (inclusief vijf consumptiemunten) zijn verkrijgbaar via de website www.theviproom.eu/tickets