Up & Downs: Week 6 Den Toom-Den Haan en politiek/KNVB

Up & Downs: Week 6 Den Toom-Den Haan en politiek/KNVB

ROTTERDAM – De website www.regiorijnmondvoetbal.nl begint de week voortaan met de ups & downs van de week er voor. Wat viel er op in positieve en negatieve zin. Reden om nog even stil te staan bij de grote plus en minpunten van het afgelopen weekeinde.

Up: Samantha den Toom-den Haan

29 jaar en speelster van het eerste damesteam van GSC/ODS. Toen niemand zich bij de tobbende vierdeklasser opwierp als opvolger van de gestopte preses Thijs Blom, meldde zij zich met de opmerking dat ze goede ideeën heeft en als veertien jaar lid is van de club. Het vaderlandse amateurvoetbal staat of valt bij mensen als Den Toom-Den Haan direct bereid zijn met hun hart, ziel en zaligheid zich in te zetten voor de sport van anderen. “Maar ik blijf wel zelf spelen,” verklaarde ze direct. “We hebben gelukkig vanaf maart een bestuur van acht leden, dus we kunnen de zaken zo verdelen dat ik lekker met de vrouwen van GSC/ODS kan blijven spelen. In mijn ambities moeten dat er volgend seizoen twee teams zijn en als het helemaal goed gaat ook een meisjesteam.”

DOWN: Politiek/KNVB

Oerwoudgeluiden, het beroep van de moeder van een scheidsrechter een pop met het shirt van Kenneth Vermeer die wordt opgeknoopt. Wanneer wordt de politiek en KNVB een keer wakker? Nederland hoort toch bij Europa? En Europa is toch een? Dan heel snel de Engelse voetbalwet invoeren en hooligans ongeacht het vergrijp elke zondag om 13.30 uur op het politiebureau laten melden. En nu niet meer zeuren en kreunen, maar doen.

Lees meer over de spelers: