Steeds Hooger onderzoekt eigen rol vechtpartij

Steeds Hooger onderzoekt eigen rol vechtpartij

ROTTERDAM – Steeds Hooger stelt een eigen onderzoek in naar de vechtpartij die afgelopen zondag in Rozenburg ontstond na afloop van de wedstrijd bij FC Blankenburg.

Het bestuur van de Rotterdamse vierdeklasser vroeg de KNVB maatregelen te nemen, omdat de arbiter weigerde om rapport op te maken van de gebeurtenissen. Om er zeker van te zijn dat oorzaak en gevolg helder zijn, wordt er intern ook gesproken. “Wij hebben niets te vrezen, maar voor de zekerheid willen we alles zuiver houden. Een vechtpartij, hoe vervelend ook, kent altijd een begin. Een oorzaak of aanleiding. Daarom willen wij zelf onderzoeken of er tijdens de wedstrijd iets tussen spelers van Steeds Hooger en FC Blankenburg of spelers en het publiek van de thuisclub is gebeurd.”

“Wat er is gebeurd kan nooit een uitleg zijn voor de vechtpartij. Zeker niet van de omvang zoals bij FC Blankburg. Maar wij willen zeker weten wat er aan onze kant is gebeurd. Als wij de KNVB vragen om een onderzoek, moeten wij niet door de uitkomst daarvan verrast kunnen worden.”

Lees meer over club: Steeds Hooger