Sprookje De Wolf in Barendrecht: 0-1

Sprookje De Wolf in Barendrecht: 0-1

ROTTERDAM – Het sprookje van De Wolf in Barendrecht heeft Excelsior Maassluis in de Topklasse dichter bij lijfsbehoud gebracht.

De Tricolores namen afstand van de laatste plaats door een 0-1 overwinning op sportpark De Bongerd bij Barendrecht. De winnende treffer in de regioderby kwam van routinier Niels Redert. De zege van Excelsior Maassluis maakonderdeel uit van een opvallende reeks na het ontslag van Cesco Agterberg. Sinds zijn vertrek aan de Lavendelstraat verloren de Tricolores niet meer.

Onder De Wolf behaalde Excelsior Maassluis zeven punten uit drie duels. Onder Sieme Zijm werden daar nog eens drie punten aan toegevoegd. Barendrecht deed zichzelf met de nederlaag voor eigen publiek pijn, omdat lijstaanvoerder Kozakken Boys verloor en de nummer twee Spakenburg gelijk speelde.

De derde Rijnmond-club, Capelle, verloor in en tegen Scheveningen met 1-0. Alle uitslagen en standen in de Topklasse via de link: http://www.amateurvoetbalwest2.nl/zaterdag-apart/topklasse-zaterdag-standen-uitslagen-programma

 

Lees meer over club: Barendrecht
Lees meer over club: Excelsior Maassluis
Lees meer over de spelers: