SC Feyenoord sluit tribune voor Legioen

SC Feyenoord sluit tribune voor Legioen

ROTTERDAM – Op basis van de ervaringen heeft het bestuur van Sportclub Feyenoord besloten om voor aanvang van wedstrijd van het grote Feyenoord geen supporters meer toe te laten op de tribune van Varkenoord.

Voor aanvang van het duel zijn stoeltjes en de grasmat vernield. In een statement wordt uitleg gegeven. “Inderdaad, het was uitzonderlijk takkeweer en inderdaad, het was mede daardoor exceptioneel druk in kantine, op het terras en op de tribune. Neemt niet weg dat er nog steeds enkele regels in acht genomen kunnen worden, zoals geen glaswerk, geen vuurwerk (al helemaal niet op het veld!) en geen vernielingen. Drie simpele regels, niks moeilijks aan.

Elke Feyenoorder, ongeacht achtergrond, kleur of leeftijd is welkom op Varkenoord zolang deze regels, onze medewerkers en onze spullen worden gerespecteerd. En gaat er eens iemand over de schreef, spreek hem/haar daar dan op aan. Alleen zo kan onze sfeer worden gewaarborgd.

Het is in het verleden al diverse malen gebeurd dat er stoeltjes op de tribune sneuvelden door vuurwerk of baldadig gedrag, of dat er vanaf de tribune vuurwerk op het veld werd gegooid. Afgelopen donderdag zijn er een aantal stoeltjes moedwillig losgetrapt en was de hoeveelheid (kapot) glaswerk niet te overzien. We zijn het zat, en zullen de tribune zondag 8 maart a.s. dan ook afsluiten.”

Lees meer over club: SC Feyenoord