Sas met gestrekt been naar bestuur Oude Maas

Sas met gestrekt been naar bestuur Oude Maas

ROTTERDAM – Na het vertrek van Roel Liefden heeft Marco Sas op internet met gestrekt been uitgehaald naar het bestuur van Oude Maas. 

Op Facebook gaat Sas hard in op het ontslag van Liefden, die hij overigens steevast Liefde noemt. “Het zat me al een tijdje erg dwars omdat ik niet tegen onrecht en oneerlijkheid kan en als ik daar met vrienden persoonlijk over sprak zeiden de meeste “ach Mar laat het gaan”. Ik heb het geprobeerd maar mensen dan kan ik alles wel laten gaan. Ik kan dat niet en na de berichtgeving vandaag over Roël Liefde helemaal niet. Roël verdiend dit ook niet.

Roël is niet in goed overleg weggegaan, dat is altijd de mededeling naar de pers van een vereniging. Wat is dat dan, in goed overleg? Ik ben niet opgestapt en heb Oude Maas zeker niet voor een blok gezet zoals mr Leconte in de krant heeft gezegd. Ik had aangegeven tot de winterstop door te gaan (omdat ik met gemaakte afspraken niet kon leven) zo dat ze de tijd hadden om een vervanger te zoeken en zodoende ook Roël konden helpen ivm zijn opleiding TC1. Ik werd een dag later gebeld met de mededeling “Marco we hebben overleg gehad en je hoeft niet meer aanwezig te zijn bij Oude Maas”. Oh oké! Nu is Roël dus aan de beurt en dat 2 weken na mijn opstappen! Nee na mijn ontslag dus, want dat was de mededeling van de club. Roël gaat na goed overleg weg na een overwinning afgelopen weekend met 4-0! Nee natuurlijk niet! Oude Maas stuurt een trainer in opleiding weg en moet zich ernstig afvragen waar ze mee bezig zijn en hoe ze met twee oud betaald voetballers met aardige ervaring, die er met volle energie ingingen, zijn omgegaan en toch wel enigszins schaamteloos naar de buitenwereld toe te …… hebben gezet. Roël succes met je TC1 en Oude Maas ga je goed maar beschadig voortaan geen andere personen die niks met het beleid van de vereniging te maken hebben!”

Lees meer over club: Oude Maas