Rotterdamse Sporticonen overlegt met De Vrij

Rotterdamse Sporticonen overlegt met De Vrij

ROTTERDAM – Het bestuur Rotterdamse Sporticonen heeft met Stefan de Vrij in Noordwijk overlegd gehad over tweede editie van zijn eigen Stefan de Vrij Cup op zaterdag 27 mei in Ouderkerk aan den IJssel.

Bestuurslid en founder Pim Blokland en voorzitter Ed van Leeuwen hoorden van de verdediger van Spirit, Feyenoord en Lazio Roma dat hij terugkeert in de basis van Nederlandse elftal. Aanmelden voor de tweede editie van de Stefan de Vrij Cup voor E-jeugd bij tweedeklasser Spirit in Ouderkerk aan den IJssel kan nog tot 1 mei. Feyenoord won de eerste editie van het toernooi met de naam van de bij Spirit begonnen international. De Vrij sprak nogmaals zijn wens uit dat het toernooi van Rotterdamse Sporticonen bij Spirit uitgroeit tot een begrip zoals ook de Bep van Klaveren Memorial in de afgelopen 24 jaar.

“Ik heb het boekje van Rotterdamse Sporticonen weer gezien en ben verrast door de vorderingen van de stichting. De Deborah Gravenstijn Classic schijnt een groot succes geweest zijn. Mijn vader vertelt nog wel eens over de eerste editie van mijn eigen toernooi. Veel clubs, veel kinderen en veel plezier. Ik ben er nog steeds trots op om Rotterdams Sporticoon te zijn.” De Vrij zal het toernooi via zijn eigen pagina op Facebook om die reden ook meer gaan promoten.

Lees meer over club: Spirit