Rijsoord en Zwervers sluiten Hoenderloo af

Rijsoord en Zwervers sluiten Hoenderloo af

ROTTERDAM – Rijsoord en Zwervers hebben het trainingskamp ter voorbereiding op de tweede helft van het seizoen 2016-2017 in Hoenderloo afgesloten.

De zaterdag en zondag eersteklasser uit Ridderkerk en Rijsoord verbleven met Klupp Trainingskampen in het trainingswalhalla van de Veluwe, Princess Hotel Victoria. Dat was bedenkt met een witte deken door de sneeuwval van de laatste dagen. Mede door de inspanningen van manager Harm Beumer en zijn staf werd er door de formaties van trainers Gijs Zwaan en Ron van den Berg voldoende alternatieven gevonden voor de invulling van het programma.

Rijsoord en Zwervers bezochten het bos, fitness, sauna, zwembad en deden aan voetvolley. De Capelse eersteklasser reisde bovendien naar Didam om daar in een hal te kunnen trainen. Van de onderlinge wedstrijd moest door de sneeuwval helaas een streep gezet worden. Zwervers heeft bij vertrek aangegeven te onderzoeken of er een mogelijkheid bestaat om bij het begin van de competitie voor een trainingsweekeinde terug naar Hoenderloo te komen.

Lees meer over club: Rijsoord
Lees meer over club: Zwervers