Oude Maas draait geldkraan dicht

Oude Maas draait geldkraan dicht

ROTTERDAM – Oude Maas heeft op haar website bekend gemaakt de geldkraan definitief dicht te draaien. Opvallend genoeg niet alleen voor spelers uit de selectie van Ton van Bremen maar ook voor vrijwilligers.

De eersteklasser die in de nacompetitie werd uitgeschakeld functioneert met een onthoofd bestuur, maar meldde het volgende: “Spelers worden bij Oude Maas niet meer betaald, Van de sponsorgelden die in de stichting terecht komen moeten alle leden mee kunnen profiteren. De Stichting zelf kan blijven bestaan maar met een ander doel. Wij denken dat Oude Maas op een lager niveau een gezondere club wordt, de jeugd moet aansluiting hebben bij de selectie, focus in prestatief voetbal bij de jeugd leggen en tevens streven naar 70% spelers van Oude Maas of inwoners van Albrandswaard in de selectie. 

Ook gaan wij er ons hard voor maken om Oude Maas-spelers die vertrokken zijn terug te halen. Er worden door Oude Maas geen vergoedingen meer betaald aan vrijwilligers, OM voor en door de leden. De 50 euro die leden vorig jaar extra hebben betaald wordt loop volgend seizoen terug betaald aan de leden die deze 50 euro betaald hebben.”