Omar Khan nieuwe trainer Alexandria ’66

Omar Khan nieuwe trainer Alexandria ’66

ROTTERDAM – Omar Khan keert terug bij zijn ‘oude liefde’ Alexandria ’66. In Rotterdam wordt de oefenmeester de opvolger van de naar Zwervers vertrekkende Ben Spork

Khan is zijn voetballoopbaan begonnen bij de club uit Rotterdam Oost en heeft daar zijn carrière door een vervelende knieblessure ook weer op 21-jarige leeftijd moeten opgeven. Vervolgens is de nu 39-jarige inwoner van Rotterdam het trainersvak ingerold en is achtereenvolgens jeugdtrainer geweest van Alexandria ’66, Sparta bvo, FC Dordrecht bvo, Barendrecht en heeft de laatste 2 seizoenen ervaring op gedaan als assistent bij Barendrecht en het huidige seizoen als trainer van Reeuwijk.

“Khan is in onze ogen de juiste kandidaat om met ingang van het nieuwe seizoen vorm te geven aan het beleid van Alexandria ’66, een beleid waarbij de doorstroming van jeugd centraal staat. En aangezien er de komende jaren veel talentvolle jeugdspelers de stap naar de senioren zullen maken en Omar veel ervaring heeft met jeugdspelers, spelend op landelijk niveau, is hij in onze ogen de perfecte kandidaat om Ben Spork na vijf seizoenen op te volgen”, aldus technisch manager Edwin Mostert.

Lees meer over club: Alexandria'66