OFB plant nu al Hoenderloo 2018

OFB plant nu al Hoenderloo 2018

ROTTERDAM – Net als Deltasport voor het vertrek uit Fuengirola al boekte bij Klupp Trainingskampn voor 2018, deed OFB hetzelfde na een weekeinde in het Nederlandse trainingswalhalla, Princess hotel Victoria in Hoenderloo.

Volgens trainer Wouter Zwackhalen van de vierdeklasser uit Ooltgensplaat omdat het eerste trainingskamp van de club zeer goed was bevallen. “Ja het was super! Allereerst was de ontvangst prima, de kamers in orde en schoon en het avondeten heerlijk. ‘s avonds hebben we lekker gekaart met een biertje erbij en anderen hingen bij de open haard. Ook hadden we een mooie ruimte waar we een quiz hebben gedaan. Zaterdagochtend een goed ontbijt. Vervolgens fitness, darten, poolen, tafeltennis en zwemmen. 

‘s middags had Harm een veld in Loenen geregeld zodat we op kunstgras konden trainen. Ook daar was de service prima. S avonds na het eten zijn we gaan stappen in Arnhem waar we voor een goed tarief met de taxi heen konden. ‘s nachts geen zeikende beveiliger maar een man met begrip van jongens met een biertje op na een gezellige avond. De volgende ochtend een goed ontbijt tegen de kater en weer huiswaarts. Kortom een super weekend voor een goede prijs in een hotel met goed personeel.

Ik heb er vertrouwen in dat we door deze teambuilding de dertig punten gaan halen en we met Pim Blokland een leuk feestje gaan bouwen aan het einde van het seizoen. Toen we het contract met Klupp Sporswear tekenden in de kantine ben ik immers die weddenschap met hem aangegaan. Maar los daarvan, we zijn volgend jaar weer van de partij in Hoenderloo!”

 

Lees meer over club: OFB