OFB en Deltasport tekenen in voor 2018

OFB en Deltasport tekenen in voor 2018

ROTTERDAM – De voorbereiding op de tweede seizoenshelft in het amateurvoetbal is nog volop bezig, maar OFB en Deltasport hebben hun gedachten al laten gaan over de winterstop van 2018.

Vierdeklasser OFB ging voor het eerst in de geschiedenis op trainingskamp. Door een samenwerking met Klupp Sportswear leverde de sponsoravond met Pim Blokland de club uit Ooltgensplaats 8500 euro op. Een deel daarvan werd door het bestuur van de club beschikbaar gesteld voor een trainingsweekeinde in Princess hotel Victoria in Hoenderloo. Dat beviel de selectie van trainer Wouter Zwackhalen dermate goed dat er met manager Harm Beumer al gesprekken zijn gevoerd over een nieuw verblijf in januari 2018.

Als het aan Ton Pattinama en Jaco de Ligt licht, keert Deltasport in de winterstop van het seizoen 2017-2018 ook terug naar Fuengirola. De Vlaardingse eersteklasser won in de Spaanse badplaats de Regio Rijnmond Cup, maar verloor de Super Cup tegen Dongen, de winnaar van de Provincie Brabant Cup. De 2-1 nederlaag was het enige minpunt van de trip met Klupp Trainingskampen naar Fuengirola. De reacties van spelers en begeleiding waren dermate positief dat Deltasport bij Henk van der Horst van Klupp sportswear en Klupp Trainingskampen een reservering voor januari 2018 hebben geplaatst.

 

Lees meer over club: Deltasport
Lees meer over club: OFB