Nicolaas Boys en Capelse wethouder eren Henneveld

Nicolaas Boys en Capelse wethouder eren Henneveld

ROTTERDAM – Een delegatie van Nicolaas Boys is donderdag met een bos bloemen naar Capelle aan den IJssel afgereisd als steunbetuiging aan arbiter Hans Henneveld.

De club uit Nieuwveen zegt de scheidsrechter te kennen als een man waar ze altijd prettige ervaringen mee hebben gehad. “Dat betekent niet dat we het altijd met zijn beslissingen binnen de lijnen eens waren, maar perfecte scheidsrechters bestaan niet. We hebben goede ervaringen met Henneveld dus zijn we even als steun naar Capelle aan den IJssel gereden,” aldus een van de twee Nieuwveense vertegenwoordigers.

Naast de bloemen van Nicolaas Boys ontving Henneveld (foto in paars shirt) opvallend genoeg ook een steunbetuiging in de vorm van een bos bloemen van de Capelse sportwethouder Josien van Cappelle. Het Goudse Donk nam alleen in de persoon van de elftalleider van de derdeklasser nog contact op met de arbiter. Later op maandagavond gevolgd door een telefoontje van de dader. Tot het sturen van een excuusboeket naar het slachtoffer werd in Gouda niet besloten. Ook geen officieel excuus per brief, telefoon of mail.

Lees meer over club: NOCKralingen