MSV’71 eert Van Kessel voor 34 jaar sponsoring

MSV’71 eert Van Kessel voor 34 jaar sponsoring

ROTTERDAM – MSV’71 heeft het in Maassluis gevestigde bedrijf Van Kessel BV geëerd voor het 34-ste jaar sponsorschap van de vierdeklasser.

Het bestuur van de zwart-witten gingen langs bij oud directeur en oprichter Bert van Kessel langs om hem persoonlijk te bedanken. De sponsor kreeg van MSV’71 een klok met het van Kessel logo. “In 1978 zijn we begonnen onder de naam Smalkes Nederland. Onze handel was toen het leveren en kompleet monteren van afzuigkappen voor de groot keukens. In de loop van de jaren kwamen er naast de afzuigkappen steeds meer de luchtkanalen tbv. de ventilatiesystemen bij en de afzuigkappen geleidelijk minder werden. In 1985 ging het bedrijf Van Kessel Ventilatie BV heten.”

“We zijn nu een toonaangevend bedrijf op het gebied van luchtbehandeling- en ventilatiesystemen met de meest uiteenlopende opdrachten voor met name middelgrote en kleine projecten in de Utiliteit-Bouw en Maritime. In feite zijn het 2 bedrijven. VKMO is de werkmaatschappij en heeft 8 man personeel. Ik geef daar nog leiding aan. Eigenlijk ben ik al lang met pensioen (70 jaar) ,maar doe dit nog omdat ik het leuk vind en om bezig te blijven. De tweede en grootste tak van het bedrijf heet Van Kessel Ventilatie. Daar werken 24 man personeel. Mijn zoon Colin is mij  op 1 januari 2012 opgevolgd als directeur,” aldus Van Kessel.

Lees meer over club: MSV'71