Kocatepe laat arbiter Sewnandan volledig in steek

Kocatepe laat arbiter Sewnandan volledig in steek

ROTTERDAM – Kocatepe heeft zich van haar aller slechtste kant laten zien door arbiter Hendrik Sewnandan na de kopstoot van haar speler Yildiz volledig te negeren.

De Rotterdamse club waar de dader van het zevende elftal lid was, heeft tot op heden nog niets laten horen. Daar waar RTV Rijnmond, SBS 6, Steeds Hooger, de KNVB en www.regiorijnondvoetbal.nl op de stoep stonden of belden, nam het bestuur van Kocatepe niet eens de moeite om bij Sewnandan te informeren hoe het met zijn gebroken neus staat.

“Ze hadden toch wel even kunnen informeren. Een bloemetje was leuk geweest, maar het gaat vooral om de interesse die men had kunnen tonen. Gelukkig heb ik van veel mensen wel steun gekregen. De KNVB belt wel tweemaal per dag hoe het met mij gaat. Ik ga vrijdag naar het Franciscus Gasthuis om mijn neus recht te laten zetten. Ik kan er nog steeds niet uit over wat er is gebeurd. Een kopstoot na een rode kaart, waarover geen enkele discussie bestond. Maar ik laat mij door niemand mijn hobby afnemen. Ik fluit al bijna dertig jaar. Dat maakte geen enkele Kocatepe-speler een einde aan.”

Lees meer over club: Kocatepe