Klupp trainingskampen: speciaal Hoenderloo arrangement 2017

Klupp trainingskampen: speciaal Hoenderloo arrangement 2017

ROTTERDAM – Klupp Trainingkampen gaat de relatie met verenigingen die in het kledingmerk Klupp Sportwear spelen, verder versterken.

Naast de aanbieding van het goedkoopste trainingskamp in Spanje, heeft Klupp trainingskampen inmiddels afspraken gemaakt voor het goedkoopste trainingskamp in eigen land. Pim Blokland sprak vorige week in Hoenderloo met Harm Beumer, manager van Princess Hotel Victoria. Het walhalla van de accommodaties in Nederland waar ook de winnaars van de dames van de Regio Rijnmond en Provincie Brabant Cup een weekeinde verblijven.

Beumer gaf Blokland een rondleiding op het park op de Veluwe, waar naast het Nederlands elftal ook internationale topploegen met enige regelmaat verblijven. Vervolgens kwam Blokland met Beumer tot een akkoord over een speciaal arrangement voor verenigingen die in zijn Klupp sportswear. Dat kan in het tweede of derde weekeinde van januari 2017. “Wij hoeven op het trainingskamp in Hoenderloo niets te verdienen. Princess hotel Victoria is partner van de Regio Rijnmond Cup en wij willen de verenigingen met een klein budget de beste locatie aanbieden. Alles in het kader van de goede relatie, omdat wij meer zijn en willen zijn dan alleen een kledingleverancier.”

 

Lees meer over de spelers: