Kantinetest: MVV’27 7.3

Kantinetest: MVV’27 7.3

ROTTERDAM – De kantinetest is bezig aan het tweede seizen. Met Le Credit Sportif, het bedrijf dat het geld met een kassasysteem in de clubgebouwen overbodig maakt, wederom als de schatbewaarder van de test. In het eerste seizoen van de beoordeling van kantine dwars door het hele Rijnmond-gebied zegevierde ZBVH. De kantine van de club uit Zuid-Beijerland werd beloond met een 7.6. ZBVH ontvang als winnaar twee kassamoduels van Le Credit Sportif plus honderd extra ledenpassen, ter waarde van 3000 euro. Het prijzenpakket wordt voor het seizoen 2014-2015 is door Le Credit Sportif verder uitgebreid. Er zullen weer elke week kantine’s worden beoordeeld en aan het einde van het seizoen een winnaar worden gekroond.

MVV’27 is nog bezig om de klap van het wegvallen van clubman Peter Kloet te verwerken. Voor aanvang van de wedstrijd tegen Be Fair uit Waddinxveen werd er een minuut stilte gehouden voor de aan een hartstilstand overleden Maaslander. MVV’27 is een club met een eigen karakter. Maasland is de status van een dorpsclub ontgroeid, maar de mensen gaan er nog ouderwets gezellig met elkaar om. De club heeft een prachtig complex, maar blijft het zoeken in spelen met eigen opgeleide spelers. De kantine is groot en netjes maar niet echt sfeervol. Uit de keuken komen sinds de aanstelling van Peter Zwaard gerechten waar Wilfred Genee blij van zou worden.

Club MVV’27
Plaats Maasland
Wedstrijd MVV’27-Be Fair
Staat Grote, ruime, maar niet erg sfeervolle kantine
Sfeer Hoog ons kent ons gehalte
Onderhoud Goed = 7.2
Standenbord Op schermen
Meubilair Overwegend bruin
Toiletten Schoon = 7.2
Extra Snackloket, dartborden en tafelvoetbal. Terras en kleine speeltuin. Nieuw keukenbeheerder Peter Zwaard zorgt voor betere kaart
Le Credit Sportif  Le Credit Sportif bonuspunt 
Prijzen: Op prijzenbord van AA Drink achter de bar
Koffie €1,00
Bier Tap €1,85 tap. Na Jupiler weer Heineken. Geen alcohol voor 12.00 uur.
AA Drink €1,40
Patat met €1.85 = 7.2
  Eindoordeel: 7.3Stand

Hillegersberg  7.4

Zestienhoven  7.4

Victoria’04 7.4

MVV’27  7.3

Pelikaan  7.3

Slikkerveer  7.3

Bergambacht 7.3

Dilettant  7.3

HBSS  7.2

Gouderak 7.2

vvKethelSpaland  7.2

Nieuwerkerk 7.1