Kantinetest: DVO’32 7.1

ROTTERDAM -Na de rubrieken Uitgelicht, de Taart, de Terugblik, De Vijf Vragen komt de meest actuele voetbalsite van de regio Rijnmond met een nieuw onderdeel op de site. Voortaan zal er elke week tot het einde van het seizoen een kantine van een vereniging worden beoordeeld in het kader van de Kantine van het Jaar competitie.

De kantines worden getest op verschillende punten. Uiteindelijk wordt er aan het einde van de competitie 2013-2014 de Kantine van het Jaar gekozen. Als bewijs dat de club meedingt naar deze titel worden er in de kantine de speciale Regiorijnmondvoetbal.nl bierviltjes op de bar achtergelaten.

Club

DVO’32

Plaats

Vlaardingen

Duel

DVO’32 – Maasdijk 3-1

Staat

Echte sportkantine = 6,5

Sfeer

Levendig = 6.5

Onderhoud

Goed = 7

Standenbord

Heerlijk ouderwets   handmatig = 6,5

Meubilair

Simpel = 7

Toiletten

Schoon = 8

Extra

Poolbilliard,Tafeltennis,Fotoplay,kinderspeelhoek

Prijzen:

 Ouderwetse   prijzenkast

Koffie

€ 1,00

Bier   Tap Hertog Jan

€ 1,50 = 7,5

AA   Drink

€ 1,25

Patat   met

€ 1,75

 

DVO’32 is de laastste tijd veel in het nieuws inzake de aankomende samenwerking met Cion. Op een nu nog braakliggend gedeelte naast de huidige kantine zou een nieuw onderkomen gebouwd moeten worden die een succesvolle samenwerking van beide verenigingen kan garanderen. Op dit moment is de kantine van DVO’32 een gezellig clubhuis met vertier voor elk clublid.

Aan de bar word je hartelijk ontvangen en er kan onder het genot van een heerlijke Hertog Jan aan de staantafels worden nagepraat over de wedstrijd. Ook voor de jeugd is er bij DVO’32 genoeg te doen: De taffeltennistafel en het poolbiliard zorgen ervoor dat ook de voetballoze zaterdagen bij DVO’32 kunnen worden doorgebracht. Onder de bezielende leiding van voorzitter Richard van ‘t Hof en het nieuwe enthousiaste bestuur kunnen we stellen dat de club aan de Marathonweg goed aan de weg timmert. Dit vertaald zich in tal van mooie projecten, leuke evenementen en een verdubbeling van de vrijwilligers. En de 3-1 winst op koploper Maasdijk was natuurlijk de slagroom op de taart… Taart? Nee, sorry die was er niet. Maar niemand die daar over klaagde.

Klassement

FC Maense          7.3

Meeuwenplaat    7.2

Schoonhoven      7.1

DVO’32                 7.1