Jan van der Gevel (84) overleden

Jan van der Gevel (84) overleden

ROTTERDAM – Afgelopen maandag is voormalig vrijwilliger, en nog altijd lid van Sportclub Feyenoord, Jan van der Gevel op 84-jarige leeftijd overleden.

Van der Gevel werd op 17-jarige leeftijd lid van Feyenoord en speelde er in de A1 en doorliep de senioren tot het tweede elftal. Daarna verkaste hij naar DCL, Hermes DVS als semi-prof en CVV. In 1987 keerde Van der Gevel terug op Varkenoord, waar hij elftalleider van het tweede elftal en was jarenlang lid van de seniorencommissie, ook als voorzitter. Wegens gezondheidsproblemen deed Van der Gevel jaren geleden een stap terug als vrijwilliger. Afgelopen zomer werd hij nog wel beloond met de zilveren speld voor zijn 25-jarige lidmaatschap.

De rouwplechtigheid zal plaatsvinden op zaterdag 7 december a.s. om 11.00 uur in de aula van crematorium Schollevaar aan de Burg. Schalijlaan 2, Capelle aan den IJssel. Op vrijdag 6 december is er van 19.00 tot 19.30 uur in het Goetzee Dela uitvaartcentrum aan de Boezemsingel 35 te Rotterdam Crooswijk gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen.