Jan de Vrij: ‘Stefan betere voetballer in Italië geworden”

Jan de Vrij: ‘Stefan betere voetballer in Italië geworden”

ROTTERDAM – Jan de Vrij is in de rubriek Ouwe Helden van www.regiorijnmondvoetbal.nl stellig in zijn mening over zijn zoon Stefan de Vrij. “In Italië is hij een betere speler geworden.”

De oud-speler van Spirit praat over zijn eigen loopbaan die door het geloof bij geen kans kreeg bij Feyenoord. “Daar gun ik het Stefan van harte, maar ik weet niet of ik met hem had willen ruilen.” De volgens kenners beste speler die de Krimpenerwaard voort bracht is ook duidelijk over de verhoudingen in het gezin. “De status van profvoetballer heeft niets veranderd. Stefan is een van mijn drie zonen. Die andere twee staan minder in de belangstelling, maar zijn net zo belangrijk.”

De Ouderkerker zegt overigens trots te zijn op het toernooi dat bij Spirit naar zijn zoon is vernoemd. “Prachtig was Pim Blokland samen met www.regiorijnmondvoetbal.nl heeft gedaan. Het was jammer dat Stefan er door privé-omstandigheden niet bij kon zijn, maar 27 mei 2017 staat nu al in zijn agenda voor de tweede editie. Nu maar hopen dat er niets tussen komt.”

Ouwe Helden is op woensdagavond tussen 22.00 en 23.00 uur te beluisteren op RTV Albrandswaard FM 107.1 of via www.rtvalbrandswaard.com

Lees meer over de spelers: