‘Gefelicitaart’ voor Tim van der Vorm (TOGB)

‘Gefelicitaart’ voor Tim van der Vorm (TOGB)

BERKEL EN RODENRIJS – Vorig weekend boekte TOGB in de eerste klasse op zondag een knappe 5-2 thuiszege op cvv Zwervers uit Capelle aan den IJssel. Voor het team van trainer Corné van Doorn was middenvelder Tim van der Vorm (26) met drie treffers de man van de wedstrijd. Regiorijnmondvoetbal.nl vond dat opvallend en beloonde de oud-speler van cvv Berkel met de ‘gefelicitaart’ van Banketbakker Dekker uit Pernis.

Waar let je, buiten je eigen club om, nog meer op dit weekeinde?

“Ik ben niet een voetballer die alles volgt. Maar ik bekijk wel met interesse de verrichtingen van mijn oude club cvv Berkel, en de regioclubs als Soccer Boys en BVCB. In het betaald voetbal is het meer Sparta dat ik volg. Maar ik let er niet specifiek op.”

Wat hoop je maandag op www.regiorijnmondvoetbal.nl te lezen?
“Dat wij weer drie punten hebben toegevoegd aan ons totaal. We gaan steeds beter voetballen, en scoren nu wat makkelijker dan eerder dit seizoen. Maar door hard te werken, komen we steeds een stap verder.”
Wat verwachten je van de wedstrijd tegen Neptunus/Schiebroek?
“Die duels staan altijd bol van de spanning. Het team van trainer Rob Jacobs is altijd lastig en stug te bespelen, maar we gaan er vol voor. Stiekem hoop ik dat verdediger Docter (ex-TOGB).
Is de selectie fit?
“We zijn bijna compleet op wat kleine twijfelgevallen en schorsingen na. Zo is onder andere Glen den Uijl er niet bij.”
Wat is de kracht van dit TOGB?“Ik denk de eenheid en werklust. We kunnen het iedereen moeilijk maken, maar we kunnen ook kwetsbaar zijn. Daar werken we hard aan om een stabiele ploeg te worden. Ik vind ons niet tot de allerbesten in deze competitie behoren, maar zeker ook niet tot de minsten. Aan het eind van de rit sta je waar je hoort.”