‘Gefelicitaart’ voor vierdeklasser Dubbeldam (zo)

‘Gefelicitaart’ voor vierdeklasser Dubbeldam (zo)

DORDRECHT – Na het winnen van de eerste periodetitel in de zondag vierde klasse, won Dubbeldam afgelopen dinsdag ook in de Regio Rijnmond Cup verrassend van SCO’63. De ploeg uit Spijkenisse, dat tweede klasse speelt, werd met 4-2 opzij gezet door de equipe van de trainers Roy de Bruin en Fred Koster. Aanleiding voor Regio Rijnmond Voetbal om het trainersduo te verrassen met de ‘Gefelicitaart’ van Banketbakker Dekker uit Pernis.

Waar letten jullie, buiten je eigen club om, nog meer op dit weekeinde?

Roy:“Uiteraard wat wij met Dubbeldam (zo) doen tegen Noordhoek. Maar ook de verrichtingen van mijn (jeugd)teams bij FC Dordrecht, waar ik onder andere trainer ben bij de beloften.”

Fred:”Ik ben ook benieuwd naar de resultaten van familie, vrienden en kennissen. En uiteraard volg ik het betaald voetbal.”

Wat hopen jullie maandag op www.regiorijnmondvoetbal.nl te lezen?

Roy:”Logischerwijs dat wij de competitiewedstrijd hebben gewonnen, en natuurlijk dat we de stijgende lijn hebben doorgezet.”

Fred:”Daar sluit ik mij bij aan.”

Wat verwachten jullie van de wedstrijd tegen Noordhoek?

Fred:”Dat wij weer met zijn allen gaan voor de winst. Het spel wordt steeds beter en completer. En de vorm is goed. De ploeg wil graag, en combineert dat met veel plezier.”

Is de selectie fit?

Roy:”Wij missen de langdurig geblesseerde Kevin Bosman en Dennis Wols. Ook zijn er nog wat jongens met kleine pijntjes, maar dat kunnen we gelukkig opvangen. De groep is breder dan ooit.”

Wat is de kracht van dit Dubbeldam (zo)?

Fred:”Deze ploeg is een eenheid waarbij plezier en saamhorigheid hoog in het vaandel staat. Het zijn grotendeels allemaal jongens van de club zelf, en dat is een voordeel. Daarnaast is de selectie ook breder dan ooit tevoren, waardoor wij beschikken over een spelersgroep van zo’n twintig spelers. Als er iemand tussenuit valt, dan is dat op te vangen. En niemand verzwakt dit team. We hopen dan ook zo lang mogelijk bovenin mee te doen.”