Excelsior M verspeelt punten bij Spakenburg: 2-1

Excelsior M verspeelt punten bij Spakenburg: 2-1

ROTTERDAM – Excelsior Maassluis is er niet in geslaagd om drie punten mee naar huis te nemen. De ploeg van hoofdtrainer Jeroen Rijsdijk verloor met 2-1 van Spakenburg.

Op Sportpark De Westmaat kwam Excelsior op voorsprong, dankzij een doelpunt van Dean van Ooyen. Maar door slordigheden in de verdediging kon Mike Ahrends de gelijkmaker binnen schieten. Na ruim een kwartier in de tweede helft draaide Ties de wedstrijd volledig om en maakte de 2-1. De Maassluizenaren waren niet bij machten om de gelijkmaker te scoren, waardoor ze drie dure punten verspeelden.

Barendrecht deed het al niet veel beter, want ze morste punten tegen TEC. Op Sportpark De Lok werd het 1-1. TEC begon goed aan de wedstrijd en wist op voorsprong te komen, dankzij een treffer van Zeller. De verdediging van de Barendrechters werd flink op de proef gesteld, maar bleef overeind. Hierdoor konden de bezoekers zelfs op gelijke hoogte komen. Aan het eind van de wedstrijd schoot Maguire de bal op de lat en kreeg de ploeg van Adrie Poldervaart nog een grote kans op de overwinning, maar deze werd niet verzilverd. Beide ploegen moeten het dus doen met een punt.

Lees meer over club: Barendrecht
Lees meer over club: Excelsior Maassluis