Eindhovense DBS kiest voor Klupp Sportswear

Eindhovense DBS kiest voor Klupp Sportswear

ROTTERDAM – Het kledingsmerk Klupp sportswear, partner van de Regio Rijnmond Cup en de website www.regiorijnmondvoetbal.nl gaat ook de grootste club van Eindhoven, DBS, de komende drie seizoenen kleden.

De club maakt hier melding van op haar website. “De huidige overeenkomst met Nike en PSV met betrekking tot onze wedstrijdkleding loopt dit seizoen af en kan niet worden verlengd omdat Nike in haar collectie geen ruimte meer biedt aan een rood-geel wedstrijdshirt. Het bestuur heeft daarom een nieuwe overeenkomst gesloten met Klupp Sportswear voor de komende drie seizoenen, nadat zes partijen uitgenodigd zijn om een offerte uit te brengen.

De nieuwe overeenkomst gaat DBS veel meer geld opleveren, waarbij de kwaliteit van de kleding gewoon zeer goed blijft. Ook komt er een webshop waarin veel artikelen gekocht kunnen worden, zoals een uniek DBS trainingspak, een trainingsoutfit, warm en cool underwear, tassen, shirts, polo’s, winterjassen, regenjacks en nog veel meer.  De bedoeling is dat we met ingang van het nieuwe seizoen in nieuwe wedstrijdkleding gaan voetballen.

Omdat het wedstrijdtenue van DBS vele designs heeft gekend, vindt het bestuur het leuk om alle leden te betrekken bij het kiezen van het ultieme DBS tenue. Sommigen willen terug naar een retroshirt, anderen willen een modern eigenzinniger shirt. We hebben twaalf ontwerpen laten maken en nodigen iedereen uit om een keuze te maken. Natuurlijk zal het tenue met de meeste stemmen gaan winnen.””