DRGS houdt per direct op te bestaan

DRGS houdt per direct op te bestaan

SCHIEDAM – DRGS houdt per direct op te bestaan. De ledenvergadering van de Schiedamse derdeklasser besloot na stemming dat er geen toekomst meer was voor Door Ruimte Gebrek Samen.

DRGS had op sportpark Thurlede weliswaar geen torenhoge schulden, maar de financiële situatie was onhoudbaar geworden, omdat de vereniging dreef op mensen die privégeld in de vereniging hadden gestoken. Reden waarom de leden toen het op stemming aankwam, besloten om de stekker uit DRGS te trekken. Daarmee verdwijnt de club die vorig seizoen nog naar de derde klasse promoveerde en daar veertien punten uit tien duels behaalde. Wat de toekomst voor de Schiedammers die ook al zonder voorzitter zaten, brengt is nog niet duidelijk. Ook niet of speler van de vereniging midden in het seizoen toestemming van de KNVB krijgen om het seizoen elders af te maken.

DRGS ontstond in 1995 uit een fusie van De Roode Zon en Goede Sport Staalt. GSS heette tot 1947 overigens Gusto. Wat rest zijn de foto’s zoals het kampioenselftal van 1992.