Bunt wil gesprek over fusie MSV’71 en Excelsior M

Bunt wil gesprek over fusie MSV’71 en Excelsior M

ROTTERDAM – Gert-Jan Bunt heeft in zijn eerste nieuwjaarspeech als voorzitter van Excelsior Maassluis direct punten op de i geplaatst.

De opvolger van Kees van der Zweep bij de Tricolores liet weten dat veld twee en drie kwalitatief onder ede maat zijn. Maar veel meer opzien baare Bunt met een pleidooi voor een fusie tussen de Topklasser en buurman MSV’71. Bunt vertelde de aanwezigen aan de Lavendelstraat dat de tijd rijp is om gesprekken aan te knopen met de vierdeklasser.

“Daarbij hoor je ook steeds de vraag opdoemen of dit dan toch niet het moment is om weer over een fusie met MSV’ 71 na te denken, omdat ook zij bezig zijn met nieuwbouwplannen. Het antwoord is ja, dit is het moment. Als het nu niet gebeurt dan gebeurt het de komende 20 jaar niet. Wij zijn al eerder bereid geweest hier over na te denken en dat zijn we nog steeds. Als blijkt dat er ruimte is voor een fusie en de gemeente spreekt zich uit hier in te willen investeren dan is dit zeker een optie voor ons. We gaan er alleen niet op wachten. Want, ons jubileum wacht en dan moet deze club klaar zijn voor de toekomst, financieel, qua accommodatie en vooral op voetbal gebied. Want dat, beste mensen, is waar wij ons mee onderscheiden en mee willen blijven onderscheiden.”

Lees meer over club: Excelsior Maassluis
Lees meer over club: MSV'71