Rapper Bollebof wijst PPSC de weg

Rapper Bollebof wijst PPSC de weg

SCHIEDAM – PPSC heeft in de derde klasse B goede zaken gedaan. In de thuiswedstrijd versloegen de Schiedammers van trainer Henk Salari het Rotterdamse VVOR knap met 3-2.

Grote man bij PPSC was Eder Almaida, alias Bollebof, die bij zijn rentree voor de blauwhemden met twee doelpunten een belangrijk aandeel had in de 3-2 overwinning.  De speler van ondermeer het Vlaardingse HVO en stadgenoot SVV stond na een lange tijd weer in de basis.

Zijn toenemende populariteit als rapper zorgde ervoor dat Almaida de laatste maanden maar weinig in Nederland was: ” Het afgelopen half jaar ben ik veel in Curaçao geweest. We zijn bezig met een nieuwe videoclip en ik word steeds meer geboekt over de grens. Bovendien heb ik steeds meer televisiewerk. Helaas houdt dit in dat ik minder tijd heb om te voetballen, maar de afgelopen periode ben ik weer bij de selectie aangehaakt. Vandaag heb ik echt weer genoten,” aldus de microfoonkunstenaar.

Almaida speelde onder Salari weer in de voorhoede, waar hij een lange tijd niet gespeeld had. “Dat ik dan ook nog twee keer scoor is mooi meegenomen, maar het belangrijkste is dat wij als PPSC op de ranglijst weer naar boven kunnen kijken,” aldus de goaltjesdief.