Berkel vrouwen bedanken Princess hotel Victoria

Berkel vrouwen bedanken Princess hotel Victoria

ROTTERDAM – De vrouwen van Berkel hebben als winnaar van de Regio Rijnmond Cup bij de vrouwen de leiding van het Princess hotel Victoria in Hoenderloo bedankt voor een fantastisch trainingskamp in het Walhalla in Hoenderloo.

De aanstaande kampioen in de eerste klasse verbleef in het Paasweekeinde op de Veluwe en genoot met volle teugen van het verblijf van de accommodatie die naast het Nederlands elftal door clubs en nationale elftallen wordt gebruikt. Hieronder de mail aan manager Harm Beumer.

“Namens alle aanwezige meiden van CVV Berkel die intens hebben genoten van het verblijf in Hoenderloo zeggen we onwijs dankjewel voor alle goede zorg,ontvangst, eten en drinken ,faciliteiten noem maar op het was in 1 woord geweldig dus nogmaals dankjewel voor alles.” Met sportieve groeten namens heel de vrouwenafdeling van CVV Berkel Johan van Aalst.

Hieronder het uitgebreide verslag van het weekeinde.

Zaterdag 26 maart was het dan eindelijk zover! Een overnachting in het  Princess Hotel Victoria te Hoenderloo. Onze welverdiende prijs van de Rijnmond Cup! We hebben er hard voor gestreden met bloed, zweet en veel kramp!!

Om het maximale eruit te halen van deze anderhalve dag gingen we al lekker bijtijds, 9.30 vertrekken vanaf de parkeerplaats van Berkel. Iedereen zocht een plekje in de verschillende auto’s en er gingen een hoop tassen met jilz, snoep, alcohol, chips, alcohol, wijn, lange vingers, chips, alcohol, kaasstengels, alcohol, koekjes en alcohol mee! (dit terwijl er toch echt een lunch, diner en ontbijt + lunchpakket bij inbegrepen was)

Maar goed, Silvia deelde even de 2 adressen uit aan iedereen die ging rijden. We zouden nog even een tussenstop in Houten  maken om een  pakketje op te halen!!! Het lag toch op de route dus waarom niet! We zouden er om 10.30 zijn. Silvia gaf nog even de laatste instructies aan Demi hierover omdat zij het via haar raam zou aanpakken. Demi knikte en de meiden vonden dat helemaal niet erg.

Onderweg in de auto hoorde we nog even de laatste soundtracks van de optredens van Idols op de radio. De kandidaten Chantal, Jennifer en Nadia waren onze favoriet. In de herhaling leek het net of het beter klonk maar de meningen waren hierover verdeeld! Toch hadden ze genoeg stemmen om door te gaan naar de volgende ronde!

Zo eenmaal in Houten aangekomen te zijn (10.15 uur) gingen we onverwachts toch even nog koffie drinken bij de Mac. Tja het pakketje zou pas om 10.30 worden afgegeven dus we hadden nog tijd zat!!! Voor sommige meiden (ik noem geen namen), Lisa, was het zeer moeilijk om niet een hamburger te bestellen op dit tijdstip. Gelukkig heeft ze deze verleiding weerstaan. We moesten daarom hals over kop gauw de auto’s in om niet te laat te komen bij het afhaalpunt van het pakketje. Ja we hadden een strakke planning. Eenmaal aangekomen te zijn bleken we als verassing te gaan Glow golfen! De meiden waaronder Demi, Whitney, Maureen en Isabel waren enorm teleurgesteld dat ze niet een pakketje in ontvangst mochten nemen! Maar hoe moesten Marinka en Silvia anders een verrassing geheim bewaren! Je kunt ook tegenwoordig iedereen wat wijs maken!

IMG-20160326-WA0043De Glowgolf was een groot succes. Alhoewel er gedurende het spelletje enorme emoties hoog op kunnen spelen! Lachen, gieren, agressies, depressies en grote teleurstellingen! Winnen en verliezen liggen dicht bij elkaar! Ook agressie en blijdschap tijdens een gewoon zaterdag ochtend potje Glowgolf. Maar het was een geslaagde teambuildings activiteit. Zo de reis vervolgde zich en eenmaal aangekomen te zijn bij het prachtige gelegen Princess Victoria hotel werden we vriendelijk opgevangen door een aardige meneer!Totdat hij de kamerindeling bekend maakte!! Beau dacht heel even dat ze ook nog eens een upgrade zou krijgen!! Maar tevergeefs!

Inmiddels was het al 13.15 uur en gingen onze magen knorren. Lunchtijd. Mjammie. Er stonden twee lange tafels netjes gedekt en we gingen als knorrende varkentjes lekker zitten.  Heerlijke tomaten soep vooraf en vers fruit, soort van Turkse pizza, heerlijke broodjes en nog meer lekkernijen stonden op ons te wachten. Na de lunch gingen we onze kamers verkennen en om 15.00 uur moesten we weer op het nabijgelegen (50 meter) mooie voetbalveld verzamelen in onze trainingstenue. Marinka had een leuk en pittig corestability training voorbereid. De meiden moesten in 2-tallen de gewaagde oefeningen uitvoeren en dat was aardig aanpoten in het warme heerlijke zonnetje! Vervolgens gingen we met zijn allen een potje handbal spelen. Jong en veteranen door elkaar. Nooit geweten dat de Berkel meiden zo fanatiek zijn in deze sport!  Als je vals kon spelen dan werd dat ook zeker gedaan! Ik zou sommige meiden ook zeker aanraden om prof te gaan spelen. Nooit gedacht dat Marinka, Jennifer en Romana zo fanatiek zouden zijn! Ze doen dan ook alles en ALLES eraan om te winnen! Die winnende goal gaan we ook zeker terug kijken vanavond in studio sport. De scheidsrechter had zijn twijfels of het nu werkelijk een goal was of dat daar geen overtreding aan vooraf ging!

12472657_1278449998836748_2060232086140789162_n

Na het bloedstollende potje handbal had inval trainster Silvia een mooi parcours op de helft van het veld neergezet. De ene helft van de meiden ging partijtje doen en de andere helft kon zijn borst natmaken voor de hindernis baan, ik bedoel het parcours. Slalommen door de palen, de ladder, springstokken, een interval, sprongvormen, lekker heftig allemaal! Kortom de meiden moesten letterlijk kruipend en rollend over het veld heen! Een leuk parcours dus! Als extra verassing moest je als laatste onderdeel ook nog eens met zijn tweeën of drieën het parcours belopen. De foto kiekjes van Johan waren niet om aan te slepen. Om nader onderzoek te doen of het parcours wel veilig was voor de meiden, en om hierover een documentaire te maken ging Johan het parcours eens zelf verkennen!  Schokkende beelden waren dit! We hebben ze maar uit voorzorg van You Tube af gehaald!

Nadat de meiden het parcours hadden belopen en een partijtje voetbal was gespeeld waren we erg toe aan een cooling down! Sommige meiden verheugde zich er gedurende de training al op!

Na de training was er even tijd  tot het diner om lekker te relaxen. Het zwembad, geen warme sauna, een power nap, een heerlijk warm bad met bruisbal of gewoon chillen met een drankje! Voor ieder wat wils dus!

Om 18.30 uur stond er weer een heerlijk lopend buffet voor ons klaar. Een lekkere  zalm moot, nasi met saté,  salade buffet of een overheerlijke  spinazie lasagne en nog veel meer. Na het eten was er ook tijd voor ontspanning en de meeste meiden zaten dan in het spelershome. Daar werd de tafeltennis wedstrijd singel gespeeld tussen Ching Li (Daphne) en Tai Ci (Beau) en een uur eerder de dubbel door Ching La (nadia) en Mo Ro (Chantal) tegen Yeng (Marinka) en LoLo (Lisa). Er was veel publiek en lekkere muziek gedraaid door DJ Jen Elstak. Het meeste publiek zat overigens in de sky sleep boxen. Dat zijn zeer dure plekken.  Daar kom je niet zomaar binnen!

Om 21.00 gingen we gezellig bowlen in het hoofdgebouw. Maar al snel bleek dat er een baan defect was. Of dit sabotage was zullen we nooit achter komen! Wel moet vermeld worden dat we ineens een grote schaal hapjes uit de frituur kregen. Ook een aantal meiden waaronder Daphne en Beau ineens aan een alcoholische versnapering zaten. We besloten om de groep in tweeën te splitsen en ieder een half uur te freewheelen op de baan. De eerste groep met Dorith, Jaimy, Sandra, Isabel, Whitney, Maureen, Demi en Romana begonnen uiterst geconcentreerd aan de onderlinge strijd. Ze beten zich één voor één al snel in de gaten van de bal en maakten de baan onveilig. Met af en toe leuke dance moves en inspirerende selfies  was het een heel gezellige boel. Toch was er een mysterie op de baan. Whitney had haar twijfels hierbij of dit misschien ook geen sabotage was. Al snel kwamen ze erachter dat er maar 9 kegels werden geteld ipv 10 als je ze allemaal om op de baan gooide.

De tweede groep meiden had meer snelheid op de baan. Het ging er niet om hoeveel kegels je omgooide maar hoe hard de bal op de baan ging. Het was erg spannend en er werden hoge snelheden gemeten! Het was een nek aan nek race en de meeste strijd ging tussen Lisa en Nadia. De rest haakte al snel af of vergreep zich aan een alcoholische drankje. Drankje van de dag: Amaretto, Blue Curaçao en Jus de Orange. Resultaat: een dure rekening voor Chantal. Na het bowlen en de totale make over van sommige meiden was het tijd om te gaan stappen in Apeldoorn. Er waren 2 busjes geregeld en in een ervan was een miniconcert onderweg georganiseerd. Zangeressen zoals Nadia, Chantal en ook Jennifer waren overgekomen om hier te zingen. Het was een kleinschalig concert wat de chauffeur kon waarderen. Hij keek al gedurende de reis in zijn achteruit kijk spiegel. Voor de rest waren er nog zeer bescheiden achtergrond zangeressen aanwezig maar die zijn niet zo bekend!

Eenmaal in Apeldoorn aangekomen te zijn was het al een uitgekozen Zaak waar we heen zouden gaan. Daphne had hele goede contacten hierin en dat was goed te merken. Eenmaal binnen werd er al gelijk omgeroepen door de microfoon ‘ Zoetermeer ‘ vrouwen in the house! Al snel begaven Romana , Sandra en Jaimy zich naar de dansvloer en ging het Berkel feest los!  Ook Dorith stond heerlijk te swingen! Nummers als This girl is on fire en Zak maar lekker door waren hier grote hits! De bediening en de barman konden de drankjes (witte wijn, malibu cola, shotjes en drankjes waarvan ik de naam niet van ken)  niet aan slepen. De begeleiding (die bestond uit Marinka en Silvia) deden rustig aan met hun drankjes. Heel de avond spa blauw en cola was goed vol te houden.

12919748_867036080074186_4878992980022403885_nNa het dansen kregen een aantal meiden uiteraard honger en besloten om even langs snackbar Kokkie te gaan. De keuze was reuze maar sommige meiden besloten om tosti’s te bestellen.  Anita stond achter de kassa dus we moesten lang op ons eten wachten. Whitney had daar geen zin in en besloot een euro knaller uit de muur te trekken! Even later. Doe ook maar een frikandel voor een euro, de service uit de muur is hier echt super snel! Jaimy had meer zin in een kaassouffle en een tosti en vond het het wachten waard. Heerlijk die Apeldoornse kaassoufflés zei Jaimy alleen zien ze er wel een beetje apart uit! Volgens mij was dat een kroket die plat gestampt was dachten Silvia, Nadia en Jennifer. Maar ach we zijn tenslotte in Apeldoorn en dat is geen Vierkantje!

Zo, met een voldane dikke buik en witte gezichten gingen we richting de busjes (De tijd laten we even achterwege). Eenmaal toen we weer allemaal terug waren in ons hotelkamer vielen de meesten meiden al gauw in slaap. Althans dat hoop ik. Toen de fluitende vogels ons s ‘morgens weer wakker maakte of het geluid van een doorgetrokken wc moesten we om 9.00 uur weer vol sprankelende moed aan tafel zitten. Er stond ons een heerlijk paas ontbijt te wachten met poffertjes en diverse ei gerechten!

Sommige meiden kregen meerkeuze stress en gingen drie keer heen en weer met hun bordje! Na een goede korte nachtrust  en een ontspannen ontbijtje met veel koffie moesten we weer om 10.45 uur present zijn. Het was vanaf zaterdag 9.30 tot nu al heel mysterieus wat er op het programma allemaal stond. De meiden wisten van niks en  Marinka en Silvia zaten goed op een lijn. (Silvia zei gisteravond nog; we hebben een activiteit van 21.00-22.00 waarop Marinka hardop zei we gaan bowlen!) Uiteindelijk werd de activiteit vervroegd naar 10.30 omdat Marinka de hotelgasten niet meer tegen kon houden die van de fitness zaal gebruik wilden maken (ze had al spinning fietsen tegen de andere ingang aan gezet zodat de deur blokkeerde, zichzelf opgesloten met deur op slot in de hoop dat niemand op de deur klopte van de hotel gasten). Tja je moet wat overhebben voor je strakke planning! Uiteindelijk begonnen we 15 minuten eerder! (Goed gedaan Marinka).  De meiden kwamen zeer enthousiast en fris de fitness zaal binnen en mompelde wat tegen elkaar. Sommige gezichten spraken boekdelen toen ze al het fitness materiaal opzij geschoven zagen staan. (Maar Marinka en Silvia wisten wel beter , gna gna gna!!). Tijd voor een low  (Sil) en high (Marinka)  impact warming-up onder muzikale begeleiding van Jennifer.

Er werden 2 strakke linies georganiseerd en we konden beginnen! Jullie zien het, iedereen heeft zijn verborgen talenten, dus ook Sil en Marinka! Iedereen ging helemaal los op de muziek nummers Because the Night  en die andere, uhm hoe heet hij ook alweer Jennifer! Marinka ging er helemaal voor en kreeg de zaal plat! Met haar inspirerende dance moves (velen zullen hier jaloers op zijn) zweepte ze de Berkelse meiden helemaal op.Petje af hoor. Wat een uithoudingsvermogen en techniek. Totale improvisatie. Geweldig!

IMG-20160327-WA0007Na de uitputtende warming-up gingen we serieus aan de slag met fitness circuit training en het cardio gedeelte. Tot slot een sprookjesachtige cooling-down onder begeleiding van het muzikale nummer Frozen. Iedereen had een voldaan gevoel en Marinka sloot deze fantastische ochtend af met sprankelende woorden. Het was weer helaas tijd om naar huis terug te gaan! 12.30 reden we op ons gemak weer weg met een heerlijk lunchpakket voor onderweg!

Meiden BEDANKT voor jullie goede inzet en gezelligheid. Het was TOP! Johan bedankt voor jou bezoekje aan Hoenderloo! Waarderen we enorm! We willen ook de organisatie van de Regio Rijnmond Cup bedanken voor deze mooie prijs!  En tot slot Princess Hotel Victoria bedanken voor hun enorme gastvrijheid.