Barendrecht wint van Jong Vitesse: 3-1

Barendrecht wint van Jong Vitesse: 3-1

ROTTERDAM – Barendrecht heeft de wedstrijd tegen Jong Vitesse winnend afgesloten. Het duel op sportpark de Bongerd eindigde in een 3-1 overwinning voor de Barendrechters.

De formatie van hoofdtrainer Adrie Poldervaart had ruim een kwartier nodig om op voorsprong te komen. Tim Eekman scoorde uit een vrije trap. Het duurde heel lang, maar vijf minuten voor tijd kwamen de Arnhemmers langzij, maar Barendrecht toonde veerkracht. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd schoot Ramy Salem zijn ploeg weer op voorsprong, waarna Jongman in blessuretijd de wedstrijd definitief besliste.

Excelsior Maassluis had het wat lastiger, want de ploeg van Jeroen Rijsdijk kwam tegen Jong FC Twente niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De bezoekers kwamen na twee minuten al op voorsprong, maar de thuisploeg wist nog voor rust de gelijkmaker te scoren. Stephan Kruithof zorgde er met een ingeschoten vrije trap voor dat beide ploegen met een gelijke tussenstand de kleedkamers opzochten. In de tweede helft vielen er geen doelpunten, waardoor beide teams genoegen moesten nemen met een punt.

Lees meer over club: Barendrecht
Lees meer over club: Excelsior Maassluis