ASWH verspeelt dure punten: 4-2

ASWH verspeelt dure punten: 4-2

ROTTERDAM – ASWH heeft dure punten verloren tegen Rijnsburgse Boys. Op Sportpark Middelmors werd het 4-2.

Het team van trainer Jack van den Berg stond na twaalf minuten al op achterstand door een vrije trap, waaruit gescoord werd. Tien minuten later bracht Robbert Olijfveld zijn ploeg op gelijke hoogte, maar de vreugde was van korte duur. Zes minuten voor het rustsignaal ging het mis en wist de thuisclub weer op voorsprong te komen. In de tweede helft bereikte de spanning het kookpunt. ASWH kwam weer op gelijke hoogte door Jerry Tieleman, die de bal binnen schoot uit een afgeslagen corner. Binnen een minuut gaven ze de voorsprong uit handen, waarna Rijnsburgse Boys de wedstrijd in het slot gooide door de 4-2 te scoren.

Capelle heeft ook een lastige wedstrijd achter de rug, want het hield slechts een punt over aan de confrontatie met Jong FC Volendam. Na zes minuten zette Van der Zande zijn ploeg op voorsprong. De jongens van hoofdtrainer Winand van Loon verdedigden de volledige wedstrijd hun voorsprong, tot Volendam toesloeg. Tien minuten voor tijd scoorden ze de gelijkmaker en wisten een punt uit dit duel te slepen.

SteDoCo is deze week de enige ploeg die de volle buit wist te pakken. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. In de eerste helft werd er dan ook niet gescoord. In de tweede helft wisten de mannen van hoofdtrainer Virgil Breetveld het enige doelpunt van de wedstrijd te scoren. In blessuretijd was het Gödeken die uit een corner de bal vol op de pantoffel nam en daarmee de drie punten veiligstelde voor de derdedivisionist uit Hoornaar.

Lees meer over club: ASWH
Lees meer over club: Capelle
Lees meer over club: SteDoCo