ASWH speelt gelijk tegen VVOG: 1-1

ASWH speelt gelijk tegen VVOG: 1-1

ROTTERDAM – ASWH heeft gelijk gespeeld tegen VVOG. De derdedivisionist uit Hendrik-Ido-Ambacht kwam in het hol van de leeuw niet verder dan een 1-1 gelijkspel. 

Halverwege de eerste helft kwam de formatie van hoofdtrainer Jack van den Berg op achterstand, maar lieten hun hoofden niet hangen en gingen opzoek naar de gelijkmaker. Die kwam twee minuten later, dankzij een treffer van Jesper van den Bosch. Verder werd er niet meer gescoord, waardoor beide ploegen de punten moesten delen.

Capelle is de tweede ploeg die vandaag een gelijkspel behaalde. De wedstrijd op sportpark ‘t Slot tegen Quick Boys eindigde in 2-2. In de eerste helft kwam de ploeg van Winand van Loon op achterstand, door een doelpunt van Jason Oost. Snel daarna bracht Kai Fens zijn team langszij, waarna hij zelf voor de 2-1 voorsprong zorgde. De defensie van de Capellenaren was echter niet in staat om het achterin dicht te houden, want in blessuretijd scoorden de bezoekers uit Katwijk de gelijkmaker.

We sluiten af met StedoCo. De club uit Hoornaar ging op bezoek bij Odin’59, maar slaagde er niet in om ook maar een punt binnen te slepen. Toch kwamen de bezoekers goed uit de startblokken, want na acht minuten was het al raak, door een doelpunt van Meierdres. In de tweede helft draaide de wedstrijd om en wist de thuisclub twee doelpunten te scoren, om vervolgens SteDoCo met lege handen terug naar Hoornaar te sturen.

Lees meer over club: ASWH
Lees meer over club: Capelle
Lees meer over club: SteDoCo