Alle bestuurszetels Oude Maas beschikbaar

Alle bestuurszetels Oude Maas beschikbaar

ROTTERDAM – In de buitengewone algemene ledenvergadering van Oude Maas zullen maandagavond alle bestuursleden (Lecomte, Hermsen, Jaarsma en Herder) hun zetel beschikbaar stellen.

Ongeacht of er voor hen wel of niet nog sprake is een resterende zittingstermijn. Sommige van de vier bestuursleden houden overigens de deur naar zitting in een nieuw bestuur nog wel open. “Als individuele leden vinden wij ons niet belangrijker dan Oude Maas. Dus nemen wij zo elke (eventuele) belemmering voor oplossingen weg. Onze welgemeende hoop is nu gevestigd op het snel opstaan van andere capabele leden. Mensen die in ieder geval van de gehele vereniging het vertrouwen krijgen en op brede steun kunnen rekenen,” aldus voorzitter Ed Lecomte.

De chaos bij de eersteklasser werd nog eens groter toen ook stroman Marco Sas vorige week opstapte. Trainer Roel Liefden beschikt niet over de juiste papieren, waardoor Oude Maas met hem hoopt de winterstop te halen. De constructie met twee betaalde trainer was een van de pijnpunten bij de leden die de crises in Poortugaal veroorzaakte.

 

Lees meer over club: Oude Maas