92 teams in Jaap van der Wiel-toernooi

92 teams in Jaap van der Wiel-toernooi

ROTTERDAM – Op zaterdag 14 en zondag 15 mei strijden maar liefst 92 teams bij de Dordtse vierdeklasser GSC/ODS voor de vierde keer op het Jaap van de Wiel Toernooi.

Door de organisatie van het eerbetoon aan de oud-speler van FC dordrecht is voor de tweede keer is ook gekozen voor een goed doel dat tijdens het toernooi de kans krijgt zich te profileren bij de bezoekers. Dit jaar is dit de Voedselbank Dordrecht en wij hopen dat iedereen net als wij dit geweldige doel, waar veel gezinnen binnen Dordrecht die dit hard nodig hebben profijt van hebben,  een warm hart toe zullen dragen. Tijdens het toernooi zal een loterij gehouden worden .

 Zaterdagochtend wordt er afgetrapt om 09.30 uur door de F- en E-Pupillen, in de middag treden de D-Pupillen en C-Junioren eerste en tweede Klasse aan. Op zondagmorgen is het vervolgens de beurt aan de D-Pupillen en C-Junioren derde Klasse en Lager en zondagmiddag sluiten de B-Junioren (derde klasse en lager) en de A-Junioren (eerste en tweede Klasse) het toernooi af.

 

 

 

 

Lees meer over club: GSC/ODS