Zaterdagmorgen: Dennis Zaal (Rozenburg)

Zaterdagmorgen: Dennis Zaal (Rozenburg)

ROTTERDAM – Hoe leven trainers en spelers eigenlijk naar een wedstrijd toe. Wat doen ze in de aanloop naar een wedstrijd. Hoe ziet hun zaterdagochtend er uit. Wat doen ze in de aanloop tot het eerste fluitsignaal. Tot hoe laat slapen ze, wat eten ze en hoe bereiden ze zich daarna voor?

Naam: Dennis Zaal

Club: Rozenburg

Uitleg afkorting: Geen

Klasse: Derde klasse D

Tegenstander: GOZ

Sportpark: Sportpark De Erve

Plaats: Mijnheerenland

Wekker op: Niet, we worden al rond 06.00 uur wakker door de kleinste van een anderhalf jaar en haar zus van  jaar.

Ochtendhumeur: Nee, maar sta ook niet direct naast mijn bed te springen. Dus rustig op gang komen.

Ochtend ritueel: Ik heb nog een oudere dochter van twaalf dus de zaterdagochtend is vooral ook gevuld door haar wedstrijd bij Olympia in Spijkenisse.

Muziek: Radio 538 en in de auto naar de club iets oppeppend. Arforjack of Martin Garrix.

Krant: Algemeen Dagblad op Ipad.

Magazine: Nee

Website: Facebook en Twitter

Ontbijt: Op werkdagen yoghurt met cruesli maar op zaterdag boterhammen met kop thee

Tijd op de club: De spelers moeten er bij een thuiswedstrijd voor 13.00 uur zijn. Ik ben er zelf al tussen 12.00 en 12.30 uur

Pupillenwedstrijd: Als wij thuis spelen, speelt het tweede vaak uit. Dus kijk ik dan naar de B- of A-jeugd.

Bespreking: Hooguit vijftien  minuten.

Bijgeloof: Iedereen zit in de kleedkamer op dezelfde plaats en de volgorde bij de verzorger is altijd dezelfde. Voor mijzelf moeten de magneetjes op het bord wel de juiste nummering. Linkerspits is nummer elf. Ik ben al voor klein autistje uitgemaakt.

Weddenschap: Nee, dat is een van de 26 wedstrijden en zo benaderen we het ook. De kortste weg naar de tweede klasse is de titel, niet de nacompetitie.

Uitslag: Ik denk dat het 1-4 wordt. Wij hebben meer kwaliteit in huis. We moeten bovendien SSS op doelsaldo achter ons houden. Dus als De Jonge Spartaan haar werk doet moeten vier treffers bij GOZ voldoende zijn. We beginnen met een treffer voorsprong in de rangschikking. Wij scoren makkelijk en hebben in de wedstrijd helaas ook een minder moment dat een tegentreffer oplevert. Maar ik reken op winst en de periodetitel.

Lees meer over club: Rozenburg